Лабораторні та практичні заняття у виробничих умовах

28 квітня 2023 року доцентом кафедри технологій захисту навколишнього середовища і деревини та безпеки життєдіяльності Губером Ю.М. проведено практичні та лабораторні роботи із дисципліни “Технологія сушіння і захисту деревини” зі студентами спеціальності 187 «Деревообробні та меблеві технології» групи ДТС-11 на ПП ЛЬВІВ-ПАК (с. Тартак, Львівська обл.).

Студенти, на даних заняттях, змоги закріпити теоретичні знання, набуті ними під час вивчення лекційного матеріалу у виробничих умовах. А саме, вони вивчали та проаналізували технологічний процес сушіння для європіддонів та палетних заготовок у камерах польської фірми LE.KO та технологічний процес сушіння подрібненої деревини у стрічковій сушарці STELA (Німеччина). Працювали у лабораторії підприємства з визначення вологості пиломатеріалів та подрібненої деревини, складали паспорт сушильної камери, програмували систему автоматичного керування та контролю сушаркою, ознайомилися з вимогами техніки безпеки при формуванні штабелів пиломатеріалів та обслуговування сушильної камери.

Нижче наведено світлини студентів під час проведення лабораторних та практичних занять на ПП ЛЬВІВ-ПАК.

Сушарка «Stela» для сушіння подрібненої деревини

Конвективна сушарка LE.KO  

На складі лісоматеріалів

Такі заняття у виробничих умовах надають важливий практичний досвід майбутнім фахівцям галузі деревообробки, який є необхідним після тривалого дистанційного навчання.

Підготував доц. Губер Ю.М.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *