Зустріч студентів спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та викладачів кафедри ТЗНС і Д, БЖД та СК із директором ТОВ «МОНОЛІТ-ЕКО»

26 травня 2021 року відбулась зустрічі студентів спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та викладачів кафедри ТЗНС і Д, БЖД та СК із директором ТОВ «Моноліт-ЕКО» (http://monolit-eko.com.ua/ ) Мокрицьким Андрієм Анатолійовичем. Зустріч відбулась дистанційно із записом. Мета зустрічі обговорення практичної підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю технології захисту навколишнього середовища та законодавчих нормативних документів щодо провадження екологічної діяльності.

Андрій Анатолійович акцентував увагу на перспективності спеціальності технології захисту навколишнього середовища, затребуваності фахівців на ринку праці для даної спеціальності та основних нормативних документах, на базі яких здійснюється екологічна експертиза суб’єктів господарювання. Він акцентував увагу на важливості мати добрі знання із фахових дисциплін та нормативно-правової бази. Було наведено достатньо прикладів щодо правильного ведення господарської діяльності не порушуючи існуючих норми і законів екологічного спрямування.

Основну увагу у своїй доповіді Андрій Анатолійович приділив практичній підготовці майбутніх фахівців за даною спеціальність та важливості практичного досвіду щодо проведення екологічної експертизи. Окрім того доповідачем було наголошено на співпрацю між нашим університетом та ТОВ «МОНОЛІТ-ЕКО», а саме про можливість проходження студентами практик, написання бакалаврських кваліфікаційних робіт та працевлаштування випускників після завершення навчання. Окрім того Андрієм Анатолійовичем було запропоновано надати студентам старших курсів можливість працевлаштуватися і працювати під час навчання у вільний від занять час.

Після завершення доповіді були задані запитання викладачами кафедри та студентами, на які Андрієм Анатолійович були надані змістовні  відповіді.

На завершення своєї доповіді Андрій Анатолійович подякував за надання йому можливості виступити перед студентами, сказав, що він готовий до співпраці. Зустріч була цікавою та повчальною. Андрію Анатолійовичу було запропоновано прочитати лекції для студентів даної спеціальності, на що він люб’язно погодився

Підготував зав. каф. ТЗНС і Д, БЖД та СК проф. Кшивецький Б.Я., доц. Соколовський І.А., асист. Кушпіт О.М.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *