Виїзний семінар студентів спеціальності 183 “Технології захисту навколишнього середовища” у Департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації

У пошуках альтернативного та ефективного формату проведення занять, 19 листопада 2021 року для студентів спеціальності 183 “Технології захисту навколишнього середовища” Інституту деревообробних і комп’ютерних технологій та дизайну Національного лісотехнічного університету України проведено виїзний семінар у Департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Голова Департаменту Гречаник Руслан Мар’янович – випускник Національного лісотехнічного університету України – ознайомив студентів зі структурою департаменту, роботою його відділів, перспективою проходження стажування під час навчання та працевлаштування після завершення навчання.

На семінарі обговорено окремі актуальні питання, які вивчаються студентами цієї спеціальності, зокрема проведення робіт щодо комплексного впорядкування сміттєзвалищ та моніторингу за їх станом, а також особливості поводження з пластиком тощо.


Започаткування проведення таких семінарів мало б допомогти студентам краще орієнтуватись у можливостях практичного застосування отриманих знань. Щира подяка п. Руслану за знайдений у щільному графіку час для розмови зі студентами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *